Перейти до вмісту
Головна » Гречані галети з яйцем

Гречані галети з яйцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гречані галети з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 340 ккал, 11 г білків,
    25 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій
    Для тесту:
    ❯ 180 г гречаного борошна
    ❯ 2 яйця
    ❯ 125 мл молока
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для подачі:
    ❯ 8 яєць
    ❯ листя салату айсберг або суміш салатів
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений перець
    ❯ винний оцет
    ❯ рубану зелену цибулю

    Покроковий процес приготування гречаних галет

    Крок 1

    Приготувати тісто млинця. 2 яйця збивати міксером на низькій швидкості з молоком, всипаючи порціями борошно. Влити 250 мл води та збити, щоб не було грудочок. Дати тесту відстоятись 30 хв.

    Крок 2

    На сковороді нагріти 1 чайну. ложку олії. Набрати в ополоник прибл. 60 мл тіста, вилити його тонким шаром на сковороду і випікати млинець 1 хв. По центру вбити яйце і смажити на слабкому вогні прибл. 3 хв, поки жовток та білок не схопляться.

    Крок 3

    Підтягнути краї млинця до центру так, щоб вийшов конверт, і акуратно перекласти на порційну тарілку. Таким же чином на олії з тесту, що залишилося, і яєць порціями спекти галети. Яйця на галетах посолити та поперчити.

    Крок 4

    Листя салату (суміш салатів) вимити, перебрати та обсушити. У глибокій мисці збризкати зелень рослинною олією і
    оцтом, посолити, поперчити та розкласти по тарілках. Посипати рубаною цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гречані галети з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *