Перейти до вмісту
Головна » Гречаний суп із яєчною заправкою

Гречаний суп із яєчною заправкою

    Гречаний суп із яєчною заправкою

    «Діаменю» рецепт “Гречаний суп із яєчною заправкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. гречаної крупи
    – 2 картоплини
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 яйця
    – 2 ст. рослинної олії
    – перець
    – сіль і зелень – на смак
    – 1,5-2 л води

    Покрокове приготування гречаного супу

    Крок 1

    Картоплю, половину моркви та половину цибулини нарізаю кубиками. Гречану крупу ретельно промиваю. У каструлі з’єдную нарізані овочі та крупу. Вливаю воду. Варю на малому вогні близько 15 хвилин.

    Крок 2

    Другу половину цибулини також нарізаю невеликими кубиками, а морква натираю на великій тертці. У сковороді на олії пасерую цибулю, додаю моркву і продовжую обсмажувати ще 2-3 хвилини.

    Крок 3

    Перекладаю в каструлю, перчу, солю. Варю до готовності овочів. Яйця розбиваю в миску і збовтую вилкою. Тонким цівком, постійно помішуючи, вливаю в суп, всипаю рубану зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гречаний суп із яєчною заправкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *