Перейти до вмісту
Головна » Грузинське чкмерулі

Грузинське чкмерулі

    Грузинське чкмерулі

    «Діаменю» рецепт “Грузинське чкмерулі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курки
    – 0,5 л вершків
    – 200 мл води
    – 6 зубчиків часнику
    – листя кінзи
    – підлога пучка петрушки
    – 5 г хмелі-сунелі
    – сіль
    – перець і олія – на смак

    Покрокове приготування грузинського чкмерулі

    Крок 1

    З курки зрізаю шкіру та жир, видаляю гузку. Розрізаю вздовж, потім на четвертинки. Відбиваю, натираю сіллю, перчу, змащу маслом.

    Крок 2

    Для соусу нарізаю часник, з’єдную в мисці з подрібненою петрушкою та кінзою. Заливаю вершками, солю, перчу, перемішую, розбавляю водою, додаю хмелі-сунелі, перемішую. Обсмажую із двох сторін до напівготовності.

    Крок 3

    Перекладаю у форму, заливаю соусом. Запікаю в духовці за 180 град. близько 25 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грузинське чкмерулі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *