Перейти до вмісту
Головна » Грибний паштет із лисичок

Грибний паштет із лисичок

    Грибний паштет із лисичок

    «Діаменю» рецепт “Грибний паштет із лисичок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    88 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г лисичок
    – зубчик часнику
    – 150 мл 33%-них вершків
    – 3 гілочки чебрецю
    – 3 ст. рослинної олії
    – 50 г вершкового масла
    – лук шалот
    – по щіпці солі та перцю

    Покрокове приготування грибного паштету

    Крок 1

    Гриби мою, обсушую паперовим рушником. На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажую цибулю та часник, викладаю лисички, чебрець, смажу до готовності грибів.

    Крок 2

    Чебрець видаляю, вливаю вершки, випарюю, охолоджую. Масу подрібнюю блендером, додавши вершкове масло, сіль та перець

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний паштет із лисичок. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *