Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп з локшиною

Грибний суп з локшиною

    Грибний суп з локшиною

    Рецепт “Грибний суп з локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    Для локшини:
    – 500 г борошна
    – 1 яйце
    – 250 мл холодної води
    – Сіль
    Для супу:
    – 500 г лісових грибів (за бажанням – свіжозаморожених)
    – 1 стебло цибулі-порею
    – 2 моркви
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – Рубана зелень для подачі
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування грибного супу з локшиною
    Грибний суп з локшиною1

    Крок 1

    Для локшини борошно просіяти, додати щіпку солі, вбити яйце і, вливаючи воду, вимісити круте тісто. Загорнути тісто у харчову плівку та помістити в холодильник на 1 год. Духовку нагріти до 180 °. Охолоджене тісто тонко розкотити, нарізати широкою локшиною і викласти в один шар на вистелений пергаментом лист. Підсушувати локшину у вимкненій духовці прибл. 25 хв.

    Грибний суп з локшиною2

    Крок 2

    Гриби почистити, промити (свіжозаморожені розморозити) та нарізати. У каструлі залити гриби 2 л холодної води, довести до кипіння та варити 1 ч. Гриби перекласти в інший посуд, бульйон процідити у чисту каструлю. Цибулю почистити та промити, білу частину нарізати кружальцями, зелену — тонкою соломкою. Очищену моркву нарізати тонкими кружальцями.

    Грибний суп з локшиною3

    Крок 3

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю та моркву до м’якості (5-7 хв). Бульйон довести до кипіння, закласти обсмажені овочі та локшину та варити 5 хв. Додати гриби, посолити та поперчити суп на повільному вогні довести до кипіння, варити 5 хв і зняти з вогню. Готовий суп розлити за порційними тарілками. Подати, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп з локшиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *