Рецепт “Гуляш із яловичини з підливою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина 1кг
– Борошно 2 ст.л
– Ріпчаста цибуля 1шт
– Морква 1шт
– Лавровий лист 2-3 листи
– Томатна паста 1-2 ст.л
– Рослинна олія
– Сіль, Чорний перець до смаку
Ну і обов’язково Картопля для пюрешки)
Покроковий процес приготування гуляшу із яловичини з підливою
Крок 1
Насамперед відправляємо на сковороду 2 ст.л. борошна. Перемішуємо доки вона не обсмажиться до коричневого кольору.
Крок 2
Нарізаємо м’ясо кубиками 1.5-2 сантиметри.
Крок 3
Наливаємо в сковороду рослинну олію і починаємо обсмажувати м’ясо.
Крок 4
Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і натираємо моркву на велику тертку.
Крок 5
Коли волога з м’яса випарується, відправляємо в сковороду цибулю. Перемішуємо та обсмажуємо 4 хвилини.
Крок 6
Тепер додаємо моркву, перемішуємо і теж обсмажуємо 3-4 хвилини.
Крок 7
Звільняємо в центрі сковороди трохи місця та викладаємо 1.5 ст.л. томатної пасти. Протягом 30 секунд помішуємо та засмажуємо пасту. Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо.
Крок 8
Додаємо теплу, кип’ячену воду так, щоб вона приховала м’ясо. Додаємо 2 лаврових листи. Коли закипить, накриваємо кришкою.
Крок 9
В обсмажене борошно потроху додаємо кип’ячену воду і перемішуємо. тепер ми будемо виливати соус у гуляш і перемішувати до потрібної густоти.