Перейти до вмісту
Головна » Гуляш по-домашньому

Гуляш по-домашньому

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гуляш по-домашньому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 45 хвилин
    У 1 порції: 870 ккал, 53 г білків,
    62 г жирів, 27 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг яловичини (лопатка, м’якуш задньої ноги)
    ❯ 1 кг цибулі
    ❯ 125 г топленого свинячого жиру
    ❯ 1,5 ст. л. томата-пасти
    ❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 1,5 л яловичого бульйону або води
    ❯ 3 горошини запашного перцю
    ❯ 2 горошини чорного перцю
    ❯ 1 ч. л. меленого кмину
    ❯ 4 лаврові листи
    ❯ 1 ч. л. сушеного майорану
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування гуляша

    Крок 1

    М’ясо вимити проточною водою, обсушити паперовим рушником і нарізати кубиками зі стороною прибл. 2-3 см. Цибулю очистити та порубати. У товстостінній каструлі (бажано чавунної) розтопити жир і обсмажувати цибулю на слабкому вогні до золотистого кольору.

    Крок 2

    Викласти до цибулі м’ясо і швидко обсмажити до рум’яної скоринки. Підмішати томатпасту, приправити паприкою і влити таку кількість гарячого бульйону чи води, щоб м’ясо було майже повністю вкрите рідиною.

    Крок 3

    Додати до м’яса майоран, лаврові листи та спеції (Кмин, чорний і запашний перці). Гасити м’ясо під кришкою на слабкому вогні прибл. 2 год до м’якості, іноді підливаючи бульйон. Готову страву посолити на смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуляш по-домашньому. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *