Перейти до вмісту
Головна » Хек у томатному соусі

Хек у томатному соусі

    Хек у томатному соусі

    «Діаменю» рецепт “Хек у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    137 ккал

    Інгредієнти

    – 1-1,5 кг хеку
    Для соусу:
    – 5 помідорів
    – 3 солодких перців
    – 1 гострий перець
    – голівка часнику
    – цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – пучок кінзи
    – сіль, чорний перець
    – гострий червоний перець – на смак
    – 2-3 ст. л. оливкової олії

    Покрокове приготування хеку

    Крок 1

    Рибу чищу, мою, обсушую і нарізаю порційно. На вогонь ставлю глибоку сковороду, вливаю олію, всипаю перець (чорний та червоний), перемішую.

    Крок 2

    Рублю часник та цибулю, всипаю в сковороду, перемішую, обсмажую 3-5 хвилин. Нарізаю середніми шматочками солодкий і гострий перець, перекладаю в сковороду та перемішую.

    Крок 3

    Тушу пів хвилини, додаю нарізані помідори та томатну пасту, рубану кінзу. Накриваю кришкою, тушу на невеликому вогні до пюреподібної маси. Викладаю в соус шматки риби. Накриваю кришкою, тушку ще 25 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Хек у томатному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *