Перейти до вмісту
Головна » Хумус буряковий із часником

Хумус буряковий із часником

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Хумус буряковий із часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г консервованого нуту
    ❯ 250 г відвареного червоного буряку
    ❯ 60 г тахіні
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 ст. л. кунжутної олії
    ❯ 2 невеликі лимони
    ❯ рубана м’ята
    ❯ рубаний кріп
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування хумусу

    Крок 1

    Нут відкинути на друшляк, промити та дати воді стекти. Буряк очистити та нарізати дрібними скибочками. Часник очистити та потовкти. Цедру лимонів натерти, сік віджати.

    Крок 2

    Нут, буряк, часник пюрировать за допомогою блендера, додавши цедру та сік лимона, тахіні та кунжутне масло. Посолити та поперчити до смаку. Масу добре збити та подати на стіл помістити хумус в холодильник. Перед
    подачею посипати блюдо рубаною зеленню. Подати до хумусу житній хліб, овечий чи козячий сир.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хумус буряковий із часником. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *