Рецепт “Хумус із в’яленими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 100 г в’ялених помідорів
❯ 1 зубок часнику
❯ 70 мл рослинної олії
❯ 120 мл води
❯ 1 ст. л. пасти тахіні
❯ 1/4 ч. л. гострого червоного перцю
❯ сік 1 лимона
❯ сіль
❯ перець
Для подачі:
❯ в’ялені помідори
❯ свіжа зелень
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування хумуса із в’яленими помідорами
Крок 1
Консервований нут відкинути на сито та дати рідини стекти. Часник очистити.
Крок 2
В’ялені помідори, нут та часник викласти в чашу блендера та подрібнити.
Крок 3
Додати тахіні та, підливаючи рослинною олією та воду, довести масу до консистенції пюре. Додати на смак сік лимона, гострий перець, посолити, поперчити та добре перемішати
Крок 4
В’ялені помідори для подачі дрібно нарізати. Готовий хумус викласти в сервірувальний посуд, прикрасити нарізаними помідорами та зеленню та збризкати олією.