Перейти до вмісту
Головна » Хумус із в’яленими помідорами

Хумус із в’яленими помідорами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Хумус із в’яленими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г консервованого нуту
    ❯ 100 г в’ялених помідорів
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 70 мл рослинної олії
    ❯ 120 мл води
    ❯ 1 ст. л. пасти тахіні
    ❯ 1/4 ч. л. гострого червоного перцю
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ в’ялені помідори
    ❯ свіжа зелень
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування хумуса із в’яленими помідорами

    Крок 1

    Консервований нут відкинути на сито та дати рідини стекти. Часник очистити.

    Крок 2

    В’ялені помідори, нут та часник викласти в чашу блендера та подрібнити.

    Крок 3

    Додати тахіні та, підливаючи рослинною олією та воду, довести масу до консистенції пюре. Додати на смак сік лимона, гострий перець, посолити, поперчити та добре перемішати

    Крок 4

    В’ялені помідори для подачі дрібно нарізати. Готовий хумус викласти в сервірувальний посуд, прикрасити нарізаними помідорами та зеленню та збризкати олією.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хумус із в’яленими помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *