Перейти до вмісту
Головна » Хумус з молодою редькою

Хумус з молодою редькою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Хумус з молодою редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г консервованого нуту
    ❯ 1 пучок молодої редиски
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ст. л. пасти тахіні
    ❯ 100 мл олії + для подачі
    ❯ сік
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування хумуса з редькою

    Крок 1

    Редиску вимити, обсушити та нарізати. Консервований нут відкинути на сито і дати рідини стекти. Часник очистити.

    Крок 2

    Підготовлені продукти подрібнити блендером. Додати тахіні та, вливаючи олію, довести масу до консистенції пюре. Додати сік лимона, сіль та перець на смак. Готовий хумус збризкати олією.

    НА ЗАМІТКУ:
    За бажанням разом із коренеплодами можна подрібнити та молоде бадилля редиски: воно надасть страві тонкого пікантного присмаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хумус з молодою редькою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *