Перейти до вмісту
Головна » Імбирний ель з лемонграсом

Імбирний ель з лемонграсом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Імбирний ель з лемонграсом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 500 г свіжого імбиру
    ❯ 2 стебла лемонграсу
    ❯ 330 г цукру
    ❯ 1 л холодної води
    ❯ 2 лимони
    ❯ кілька гілочок м’яти для подачі
    ❯ крига або крижана крихта
    ❯ газована вода

    Покроковий процес приготування імбирного елю

    Крок 1

    Імбир очистити та нарізати дрібними кубиками. Лемонграс очистити і крупно порубати.

    Крок 2

    Підготовлені продукти пюрувати у блендері, перекласти в каструлю з товстим дном, перемішати з цукром і влити
    1 л холодної води.

    Крок 3

    На сильному вогні довести суміш до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та варити 15 хв. Суміш зняти з вогню, дати охолонути при кімнатній температурі, процідити та помістити в холодильник. Об’єм напою сиропу повинен
    скласти бл. 750 мл.

    Крок 4

    Перед подачею лимони нарізати тонкими кухлями, м’яту промити, обсушити і розібрати на листочки. Напій перелити
    в ємність сервіровки, додати лимон і м’яту, покласти кригу або льодову крихту. За бажанням розвести газованою водою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Імбирний ель з лемонграсом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *