«Діаменю» рецепт “Індичка в зеленому маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
182 ккал
Інгредієнти
❯ 1 грудка індички
❯ 3 зубчики часнику
❯ 30 мл. білого сухого вина
❯ 1 лимон
❯ 3 гілочки м’яти
❯ по 2 гілочки свіжої кінзи та базиліка
❯ 2 ст.л. оливкової олії
❯ 2 ч.л. гірчиці із зернами
❯ сіль, перець
Покрокове приготування індички в маринаді
Крок 1
Натираю цедру лимона, вичавлюю з нього сік (4 ст.л.). Готую маринад. У чашу блендера викладаю листя зелені, подрібнений часник, цедру лимона, гірчицю. Сюди ж вливаю олію та лимонний сік, солю, перчу.
Крок 2
Збиваю все до стану кашки. Часник, що залишився, дрібно нарізаю. Грудку індички наколюю ножем, вставляю в проколи шматочки часнику. Натираю птах маринадом, поміщаю в рукав для запікання
Крок 3
Скріплюю рукав з одного боку, вливаю вино та скріплюю другий край рукава. Запікаю при 200 град. 50 хвилин.