Перейти до вмісту
Головна » Індичка в зеленому маринаді

Індичка в зеленому маринаді

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Індичка в зеленому маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    182 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 грудка індички
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 30 мл. білого сухого вина
    ❯ 1 лимон
    ❯ 3 гілочки м’яти
    ❯ по 2 гілочки свіжої кінзи та базиліка
    ❯ 2 ст.л. оливкової олії
    ❯ 2 ч.л. гірчиці із зернами
    ❯ сіль, перець

    Покрокове приготування індички в маринаді

    Крок 1

    Натираю цедру лимона, вичавлюю з нього сік (4 ст.л.). Готую маринад. У чашу блендера викладаю листя зелені, подрібнений часник, цедру лимона, гірчицю. Сюди ж вливаю олію та лимонний сік, солю, перчу.

    Крок 2

    Збиваю все до стану кашки. Часник, що залишився, дрібно нарізаю. Грудку індички наколюю ножем, вставляю в проколи шматочки часнику. Натираю птах маринадом, поміщаю в рукав для запікання

    Крок 3

    Скріплюю рукав з одного боку, вливаю вино та скріплюю другий край рукава. Запікаю при 200 град. 50 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Індичка в зеленому маринаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *