«Діаменю» рецепт “Індичка з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
191 ккал
Інгредієнти
– 600 г філе грудки індички
– 500 г зеленої стручкової квасолі
– 3 зубчики
– часнику, 1 ч. л. лимонного соку
– 1 ст. насіння кунжуту
– 1 ч. л. темної кунжутної олії
– 2 ст. соєвого соусу
Покрокове приготування індички з квасолею
Крок 1
Філе індички нарізаю тонкими брусочками, викладаю в сотейник, заливаю 0,5 ст. киплячої води з додаванням лимонного соку, солю та тушу на слабкому вогні 7-10 хв.
Крок 2
Перекладаю в миску, посипаю кунжутом. У тій же сковороді, в якій готувалося м’ясо, тушу квасолю близько 5 хвилин. Потім викладаю назад індичку.
Крок 3
Потім викладаю назад індичку. Часник очищаю і пропускаю через прес, змішую з соєвим соусом та кунжутною олією. Вливаю в сковороду та тримаю на вогні ще три хвилини. Замість зеленої квасолі можна використовувати пекінську капусту або капусту.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!