Перейти до вмісту
Головна » Індичка з квасолею

Індичка з квасолею

    Індичка з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Індичка з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    191 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г філе грудки індички
    – 500 г зеленої стручкової квасолі
    – 3 зубчики
    – часнику, 1 ч. л. лимонного соку
    – 1 ст. насіння кунжуту
    – 1 ч. л. темної кунжутної олії
    – 2 ст. соєвого соусу

    Покрокове приготування індички з квасолею

    Крок 1

    Філе індички нарізаю тонкими брусочками, викладаю в сотейник, заливаю 0,5 ст. киплячої води з додаванням лимонного соку, солю та тушу на слабкому вогні 7-10 хв.

    Крок 2

    Перекладаю в миску, посипаю кунжутом. У тій же сковороді, в якій готувалося м’ясо, тушу квасолю близько 5 хвилин. Потім викладаю назад індичку.

    Крок 3

    Потім викладаю назад індичку. Часник очищаю і пропускаю через прес, змішую з соєвим соусом та кунжутною олією. Вливаю в сковороду та тримаю на вогні ще три хвилини. Замість зеленої квасолі можна використовувати пекінську капусту або капусту.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Індичка з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *