Перейти до вмісту
Головна » Качка у зелені

Качка у зелені

    Качка у зелені

    «Діаменю» рецепт “Качка у зелені” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    190 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г філе качки
    – 1 апельсин
    – 1 грейпфрут
    – 100 г листя салату
    – 2 томати
    – 2 стебла селери
    – гілочка базиліка
    – 1 ч. л. імбрового соку
    – 1 ч. л. меду
    – 1 ст. виноградного оцту
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування качки у зелені

    Крок 1

    Для маринаду змішую сік імбиру, мед, оцет, масло. М’ясо заливаю маринадом і залишаю на 3:00. Обсмажую на сковороді.

    Крок 2

    Доводжу до готовності у духовці при температурі 180 град. протягом 45 хвилин.

    Крок 3

    Цитрусові очищаю, нарізаю кубиками. Томат також нарізаю кубиками, подрібнюю салат та селера. Все перемішую і викладаю на блюдо. Філе нарізаю слайсами та викладаю зверху. Посипаю подрібненим базиліком.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Качка у зелені. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *