Перейти до вмісту
Головна » Камбала запечена у фользі

Камбала запечена у фользі

    Камбала запечена у фользі

    «Діаменю» рецепт “Камбала запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г філе камбали
    – 1 морква
    – 50 г кореня
    – селери
    – пучок зеленої цибулі
    – 200 мл бульйону
    – 1 ст. лимонного соку
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування камбали

    Крок 1

    Рибне філе мою, обсушую паперовою серветкою, солю і перчу до смаку, збризкую лимонним соком і ненадовго ставлю у прохолодне місце.

    Крок 2

    Селеру і моркву нарізаю дрібною соломкою і припускаю у бульйоні на сковороді. Філе камбали викладаю на змащену олією фольгу, зверху — морква та селера.

    Крок 3

    Зелену цибулю дрібно шаткую і також викладаю зверху на рибу. Фольгу загортаю, роблю у верхній частині 2-3 проколи і запікаю в духовці за температури 180 градусів близько 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Камбала запечена у фользі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *