«Діаменю» рецепт “Камбала запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
120 ккал
Інгредієнти
– 200 г філе камбали
– 1 морква
– 50 г кореня
– селери
– пучок зеленої цибулі
– 200 мл бульйону
– 1 ст. лимонного соку
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування камбали
Крок 1
Рибне філе мою, обсушую паперовою серветкою, солю і перчу до смаку, збризкую лимонним соком і ненадовго ставлю у прохолодне місце.
Крок 2
Селеру і моркву нарізаю дрібною соломкою і припускаю у бульйоні на сковороді. Філе камбали викладаю на змащену олією фольгу, зверху — морква та селера.
Крок 3
Зелену цибулю дрібно шаткую і також викладаю зверху на рибу. Фольгу загортаю, роблю у верхній частині 2-3 проколи і запікаю в духовці за температури 180 градусів близько 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!