Перейти до вмісту
Головна » Капусниця по-чеськи

Капусниця по-чеськи

    Капусниця по-чеськи

    «Діаменю» рецепт “Капусниця по-чеськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    161 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г квашеної капусти
    – 400 г копчених ребер
    – 30 г сушених грибів
    – цибулина
    – 3 зубчики часнику
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1 ст. паприки
    – петрушка
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування капусниці по-чеськи

    Крок 1

    Гриби попередньо заливаю окропом на 2 години. Воду зливаю, гриби промиваю.

    Крок 2

    Цибулю та часник очищаю та подрібнюю. У казані розігріваю рослинну олію. Викладаю цибулю, обсмажую 3-5 хвилин, додаю часник, обсмажую ще хвилину.

    Крок 3

    Додаю реберця. Обсмажую разом із цибулею та часником 3-5 хвилин доки не підрум’яниться.

    Крок 4

    Потім додаю в каструлю квашену капусту, паприку, петрушку та гриби. Все заливаю водою, солю, перчу, акуратно перемішую. Доводжу до кипіння і варю на малому вогні під кришкою півтори години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капусниця по-чеськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *