Перейти до вмісту
Головна » Капустяні конвертики

Капустяні конвертики

    Капустяні конвертики

    «Діаменю» рецепт “Капустяні конвертики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    138 ккал

    Інгредієнти

    – Качан білокачанної капусти
    – 250 г будь-яких грибів
    – 1 цибулина
    – 0,5 моркви
    – 1 ст. вареної кукурудзи
    – 150 г твердого сиру
    – сіль
    – перець та зелень – на смак
    Для соусу:
    – 100 г вершкового масла
    – 150 г сметани
    – 2 ст. Псіліум
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування капустяних конвертиків

    Крок 1

    Качан бланширую, відокремлюю листя. Морква натираю на великій тертці. Гриби обсмажую на олії, додаю нарізані цибулю та моркву.

    Крок 2

    Сир натираю на дрібній тертці, змішую із зеленню, грибами, кукурудзою, овочами, сіллю, перцем. На капустяний лист викладаю 1 ст.л. начинки, загортаю конвертиком.

    Крок 3

    Змішую вершкове масло, сметану, псилліум, перець та сіль. Розбавляю водою до консистенції. Конвертики
    викладаю в сковороду, заливаю соусом і ставлю в розігріту до 180 град. духовку на 30-40 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяні конвертики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *