«Діаменю» рецепт “Капустяні конвертики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
138 ккал
Інгредієнти
– Качан білокачанної капусти
– 250 г будь-яких грибів
– 1 цибулина
– 0,5 моркви
– 1 ст. вареної кукурудзи
– 150 г твердого сиру
– сіль
– перець та зелень – на смак
Для соусу:
– 100 г вершкового масла
– 150 г сметани
– 2 ст. Псіліум
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування капустяних конвертиків
Крок 1
Качан бланширую, відокремлюю листя. Морква натираю на великій тертці. Гриби обсмажую на олії, додаю нарізані цибулю та моркву.
Крок 2
Сир натираю на дрібній тертці, змішую із зеленню, грибами, кукурудзою, овочами, сіллю, перцем. На капустяний лист викладаю 1 ст.л. начинки, загортаю конвертиком.
Крок 3
Змішую вершкове масло, сметану, псилліум, перець та сіль. Розбавляю водою до консистенції. Конвертики
викладаю в сковороду, заливаю соусом і ставлю в розігріту до 180 град. духовку на 30-40 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!