Рецепт “Карпачо з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г яловичої вирізки морська сіль
❯ 3 яєчні жовтки
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 150 мл оливкової олії
❯ 1 ст. л. тертого хрону
❯ зелень для прикраси
Покроковий процес приготування карпачо з яловичини
Крок 1
М’ясо загорнути в плівку і прибрати в морозильник на 1,5 год. Потім дістати, нарізати тонкими скибочками, посипати сіллю та знову прибрати в морозильник на 30 хв.
Крок 2
Для соусу жовтки ретельно збити із щіпкою солі, цукром та соком лимона. Поступово влити олію та збивати до отримання маси однорідної консистенції.
Крок 3
У приготовлений соус підмішати тертий хрін. М’ясо розкласти на великій тарілці, прикрасити соусом і зеленню, що вийшов. Відразу подати на стіл.