Рецепт “Картопляна запіканка на пательні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 150гр
– Шинка 60гр
– Курячі яйця _4шт
– Сир 50гр
– Зелена цибуля
– Сіль
– Перець
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування картопляної запіканки
Крок 1
Натираємо картоплю на велику тертку і забираємо у воду. Далі нарізаємо шинку або ковбасу соломкою. Нарізаємо цибулю. На велику тертку натираємо сир.
Крок 2
Розбиваємо 4 яйця, солимо і перчимо. Добре збиваємо. Додаємо картоплю, ковбасу та цибулю. Добре перемішуємо.
Крок 3
На сковороду наливаємо олію і викладаємо нашу суміш. Накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 10 хвилин. Акуратно перевертаємо та готуємо під кришкою ще 2 хвилини.
Крок 4
Знову акуратно перевертаємо. Зверху посипаємо зеленою цибулею та сиром. По краю запіканки наливаємо воду та накриваємо кришкою. Готуємо одну хвилину.