Перейти до вмісту
Головна » Картопляні кнедлі

Картопляні кнедлі

    Картопляні кнедлі

    Рецепт “Картопляні кнедлі з рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 350 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 800 г картоплі
    – 100 г борошна
    – 2 яєчні жовтки
    – 200 г рубаної яловичини
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – по 2 гілочки материнки та чебрецю
    – 150 г вершкового масла
    – 150 г сметани
    – 200 г помідорів
    – 4 гілочки базиліка
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування картопляних кнедлів

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити та варити 10 хв. Воду злити, кожну бульбу нарізати кружальцями. Часник очистити та дрібно нарізати. Цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями

    Крок 2

    Перець вимити, обсушити, видалити плодоніжку з насінням, м’якуш нарізати смужками. У сковороді розігріти 2 стіл. ложки оливкової олії та смажити по черги цибуля і перець (червоний і жовтий окремо) по 5 хв. Викласти на тарілки.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Вогнетривку скляну форму для запікання змастити 1 ст. л. оливкової олії та викласти половину картоплі. Посипати дрібкою кориці, посолити та поперчити. Потім викласти шар цибулі, жовтий перець, знову картопля і посипати корицею, що залишилася. Кмин подрібнити і посипати картоплю. Викласти шар червоного перцю.

    Крок 4

    Яйця збити з вершками, додати вино та оливкову олію, що залишилася. сумішшю, що вийшла, полити картопля, зверху посипати тертим сиром та запікати 30 хв. Перед подачею на стіл готову страву прикрасити листочками базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні кнедлі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *