Рецепт “Картопляні ковбаски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 800 ккал, 29 г білків,
31 г жирів, 103 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г свіжих лісових грибів
❯ 2 ч. л. меленого кмину
❯ 300 г пшона
❯ 1,2 л овочевого бульйону або води
❯ 200 г білого хліба
❯ 2 цибулини
❯ 1 ст. л. топленої олії
❯ 50 г бекону
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 3 ч. л. сушеного майорану
❯ 3 зубчики часнику
❯ мелений чорний перець
❯ 150 г тертого сиру
❯ 1 велике яйце
❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
Покроковий процес приготування картопляних ковбасок
Крок 1
Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з борошном, манною крупою та яйцем. Масу посолити та поперчити, додати нарізаний окіст.
Крок 2
Сформувати з картопляної маси вісім ковбасок, згорнути їх по спіралі у вигляді равликів і скріпити шпажками. Обваляти ковбаски в сухарях і обсмажити на олії до рум’яної скоринки.