Перейти до вмісту
Головна » Картопляний салат з йогуртовим соусом

Картопляний салат з йогуртовим соусом

    Картопляний салат з йогуртовим соусом

    Рецепт “Картопляний салат з йогуртовим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 25 хвилин

    Інгредієнти

    – 200 г філе оселедця
    – 3 бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 ст. л. винного оцту
    – 2 мариновані огірки
    – Рослинна олія
    – Декілька гілочок петрушки для прикраси
    Для соусу:
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 1 ст. л. соку лимона
    – 100 г натурального йогурту
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування картопляного салату соусом

    Крок 1

    Цибулину очистити, нарізати дрібними кубиками та в невеликій чашці залити винним оцтом та 1 ст. л. окропу. Дати цибулі настоятися прибл. 10 хв. Цибулю відкинути на сито.

    Крок 2

    Картоплю вимити, обсушити, часто наколоти вилкою. Помістити картопля в поліетиленовий пакет. Зробити у пакеті часті проколи та запікати картоплю в мікрохвильовій печі на максимальній потужності прибл. 10 хв. Картоплю остудити, очистити та нарізати кубиками.

    Крок 3

    Рибу нарізати невеликими кубиками. Також нарізати мариновані огірки. Підготовлені продукти у мисці перемішати з картоплею та цибулею.

    Крок 4

    Для соусу йогурт перемішати з олією та соком лимона та добре збити. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 5

    Салат в мисці збризкати рослинною олією, посолити, поперчити та перемішати. Підготувати порційні креманки та на дно кожної покласти 1-2 ложки соусу. Розкласти по креманках салат. Залишився соус викласти на салат за допомогою кондитерський мішок. Прикрасити салат гілочками петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляний салат з йогуртовим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *