Рецепт “Кесаділля з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 197
Білки 11
Жири 8
Вуглеводи 19
Інгредієнти
– 55 г червоної кримської цибулі
– 20 г в’ялених томатів
– 30 г сирного сиру
– 8 г зелені (у мене кінза)
– 55 г тонкого лаваша
– 2 яйця
Покроковий процес приготування кесаділльї з яйцем
Крок 1
Дрібно наріжте цибулю, в’ялені помідори та зелень
Крок 2
Розігрійте сковороду, зменште вогонь на середній, додайте трохи олії та цибулі, смажте 1-2 хвилини. Цибуля не повинна стати м’якою, вона повинна бути трохи хрустким, так смачніше
Крок 3
Розбийте в сковороду яйця, додайте солі, перець, перемішайте лопаткою. Смажте 1 хвилину на слабкому вогні
Крок 4
Додайте 1 ст.л. з гіркою сирного сиру, перемішайте.
Крок 5
Додайте в’ялений помідор і зелень, знову перемішайте.
Крок 6
Отриману масу викладіть на одну половину лаваша і розрівняйте
Крок 7
Складіть лаваш навпіл. Трохи притисніть, щоб він приклеївся до начинки
Крок 8
Розріжте лаваш на зручні частини та подавайте до столу.