Перейти до вмісту
Головна » Кесаділля з яйцем

Кесаділля з яйцем

    Кесаділля з яйцем

    Рецепт “Кесаділля з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 197

    Білки 11

    Жири 8

    Вуглеводи 19

    Інгредієнти

    – 55 г червоної кримської цибулі
    – 20 г в’ялених томатів
    – 30 г сирного сиру
    – 8 г зелені (у мене кінза)
    – 55 г тонкого лаваша
    – 2 яйця

    Покроковий процес приготування кесаділльї з яйцем
    Кесаділля з яйцем1

    Крок 1

    Дрібно наріжте цибулю, в’ялені помідори та зелень

    Кесаділля з яйцем2

    Крок 2

    Розігрійте сковороду, зменште вогонь на середній, додайте трохи олії та цибулі, смажте 1-2 хвилини. Цибуля не повинна стати м’якою, вона повинна бути трохи хрустким, так смачніше

    Кесаділля з яйцем3

    Крок 3

    Розбийте в сковороду яйця, додайте солі, перець, перемішайте лопаткою. Смажте 1 хвилину на слабкому вогні

    Кесаділля з яйцем4

    Крок 4

    Додайте 1 ст.л. з гіркою сирного сиру, перемішайте.

    Кесаділля з яйцем5

    Крок 5

    Додайте в’ялений помідор і зелень, знову перемішайте.

    Кесаділля з яйцем6

    Крок 6

    Отриману масу викладіть на одну половину лаваша і розрівняйте

    Кесаділля з яйцем7

    Крок 7

    Складіть лаваш навпіл. Трохи притисніть, щоб він приклеївся до начинки

    Кесаділля з яйцем8

    Крок 8

    Розріжте лаваш на зручні частини та подавайте до столу.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кесаділля з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *