Рецепт “Класичні імбирні пряники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 30 ккал, 0,4 г білків,
0,7 г жирів, 7 г вуглеводів
Інгредієнти
На 60 шт.
❯ 4 яєчні жовтки
❯ амоній
❯ 25 г меленого імбиру
❯ 350 г цукрової пудри
❯ 60 г борошна
Покроковий процес приготування імбирних пряників
Крок 1
У глибокій мисці жовтки з’єднати з меленим імбиром, додати амоній на кінчику ножа і збивати за допомогою електричного міксера 20 хв, порціями підсипаючи 220 г цукрової пудри. Миску з жовтковою масою накрити харчовою плівкою та помістити в холодильник на 8-12 год.
Крок 2
Цукрову пудру, що залишилася, просіяти та підмішати в жовткову масу. Додати борошно і вимісити гладке однорідне тісто.
Крок 3
Духовку нагріти до 160 °. Розкачати тісто в пласт завтовшки прибл. 3-4 мм і формами вирізати фігурки. Випікати пряники на вистеленому папером для випікання дека 10 хв