Перейти до вмісту
Головна » Класичні імбирні пряники

Класичні імбирні пряники

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Класичні імбирні пряники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 30 ккал, 0,4 г білків,
    0,7 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 60 шт.
    ❯ 4 яєчні жовтки
    ❯ амоній
    ❯ 25 г меленого імбиру
    ❯ 350 г цукрової пудри
    ❯ 60 г борошна

    Покроковий процес приготування імбирних пряників

    Крок 1

    У глибокій мисці жовтки з’єднати з меленим імбиром, додати амоній на кінчику ножа і збивати за допомогою електричного міксера 20 хв, порціями підсипаючи 220 г цукрової пудри. Миску з жовтковою масою накрити харчовою плівкою та помістити в холодильник на 8-12 год.

    Крок 2

    Цукрову пудру, що залишилася, просіяти та підмішати в жовткову масу. Додати борошно і вимісити гладке однорідне тісто.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 160 °. Розкачати тісто в пласт завтовшки прибл. 3-4 мм і формами вирізати фігурки. Випікати пряники на вистеленому папером для випікання дека 10 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичні імбирні пряники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *