Рецепт “Класичний паштет із яловичої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 200 г вершкового масла
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 750 г яловичої печінки
❯ 30 мл білого столового вина
❯ 1 ч. л. сухої гірчиці
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування паштету із яловичої печінки
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Печінку промити, обсушити та нарізати шматочками. На сковороді на 100 г олії обсмажувати цибулю до прозорості. Додати часник, печінку та обсмажувати до готовності. Влити вино, покласти гірчицю, посолити, поперчити, готувати 3 хв. і зняти з вогню.
Крок 2
Печінку пюрувати, додавши масло, що залишилося, посолити та поперчити до смаку. Готовий паштет перекласти в ємність з кришкою і дати настоятися в холодильнику 1 ч. Подати охолодженим з рубаною петрушкою.