Перейти до вмісту
Головна » Класичний паштет із яловичої печінки

Класичний паштет із яловичої печінки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Класичний паштет із яловичої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 750 г яловичої печінки
    ❯ 30 мл білого столового вина
    ❯ 1 ч. л. сухої гірчиці
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування паштету із яловичої печінки

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Печінку промити, обсушити та нарізати шматочками. На сковороді на 100 г олії обсмажувати цибулю до прозорості. Додати часник, печінку та обсмажувати до готовності. Влити вино, покласти гірчицю, посолити, поперчити, готувати 3 хв. і зняти з вогню.

    Крок 2

    Печінку пюрувати, додавши масло, що залишилося, посолити та поперчити до смаку. Готовий паштет перекласти в ємність з кришкою і дати настоятися в холодильнику 1 ч. Подати охолодженим з рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний паштет із яловичої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *