Рецепт “Кокосове безе з вершковим кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 130 ккал, 5 г білків,
6 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 15-20 шт.
Для безе:
❯ 3 яєчні білки
❯ 2 ч. л. соку лимона
❯ 150 г цукрової пудри або дрібнокристалічного цукру
❯ 60 г кокосової стружки
Для крему:
❯ 250 г вершків жирністю 33%
❯ 50 г цукрової пудри
❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
❯ жменя свіжозаморожених ягід
❯ 15–20 свіжих ягід для подачі
Покроковий процес приготування кокосового безе
Крок 1
Духовку нагріти до 140 °. Білки добре охолодити та збити в міцну піну з соком лимона, невеликими порціями додаючи цукрову пудру (або дрібнокристалічний цукор). Збиту білкову масу викласти в кондитерський мішок із зіркоподібною насадкою і висадити на вистелений папером для випікання лист у вигляді довгастого печива. Випікати безе бл. 4 хв. Температуру духовки зменшити до 100 ° і випікати ще 40 хв.
Крок 2
Вершки збити в міцну піну з пудрою та ванільним цукром. Свіжозаморожені ягоди розморозити, пюрувати та
підмішати у крем. Свіжі ягоди вимити, обсушити та нарізати скибочками. Половину безе намастити кремом і викласти на нього нарізані ягоди. Накрити безе, що залишилися.