Перейти до вмісту
Головна » Кокосові панкейки

Кокосові панкейки

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Кокосові панкейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    150 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 25 г кокосового борошна
    ❯ 2 курячі яйця
    ❯ замінник цукру
    ❯ ванільна есенція
    ❯ 50 мл вершків (33-35%)
    ❯ 0,5 ст лохини
    ❯ 50 г топленого масла
    ❯ сіль

    Покрокове приготування кокосових панкейків

    Крок 1

    Яйця збиваю із замінником цукру та ванільною есенцією (можна використовувати не ваніль, а, наприклад, терту цедру лимона: вона добре поєднується з голубиною).

    Крок 2

    Вливаю вершки, перемішую, додаю борошно, сіль. Всипаю ягоди та перемішую (замість лохини можна взяти брусницю або журавлину).

    Крок 3

    Розтоплюю масло на малому вогні та пеку панкейки з двох сторін до золотистого кольору. Подаю зі сметаною, ягодами, посипаю меленим кокосом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кокосові панкейки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *