«Діаменю» рецепт “Кокосові панкейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
150 ккал
Інгредієнти
❯ 25 г кокосового борошна
❯ 2 курячі яйця
❯ замінник цукру
❯ ванільна есенція
❯ 50 мл вершків (33-35%)
❯ 0,5 ст лохини
❯ 50 г топленого масла
❯ сіль
Покрокове приготування кокосових панкейків
Крок 1
Яйця збиваю із замінником цукру та ванільною есенцією (можна використовувати не ваніль, а, наприклад, терту цедру лимона: вона добре поєднується з голубиною).
Крок 2
Вливаю вершки, перемішую, додаю борошно, сіль. Всипаю ягоди та перемішую (замість лохини можна взяти брусницю або журавлину).
Крок 3
Розтоплюю масло на малому вогні та пеку панкейки з двох сторін до золотистого кольору. Подаю зі сметаною, ягодами, посипаю меленим кокосом.