Рецепт “Копчена рулька в пивному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 980 ккал, 45 г білків,
53 г жирів, 79 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 2 копчені свинячі рульки
❯ 2 лаврові листи
❯ по 10 бутонів сушеної гвоздики та горошин чорного перцю
❯ 500 мл темного пива
❯ 8 зубчиків часнику
❯ 4 ст. л. гірчиці
❯ 2 ст. л. меду
❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ 4 цибулини
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для кнедлів:
❯ 750 г очищеної картоплі
❯ 1 яйце
❯ 300 г борошна
Покроковий процес приготування копченої рульки
Крок 1
Рульку вимити, залити холодною водою. Додати лавровий лист, гвоздику, горошини чорного перцю. Варити на слабкому вогні до м’якості. Вийняти м’ясо і перекласти в інший посуд.
Крок 2
Для соусу пиво влити в сотейник та довести до кипіння. Часник очистити, посікти, викласти в пиво. Підмішати гірчицю, мед та паприку. Цибулини очистити, нарізати восьмушками.
Крок 3
Рульку викласти у форму, зверху викласти цибулю, полити пивним соусом. Посолити, поперчити, запікати під кришкою у духовці прибл. 1 год.
Крок 4
Кришку зняти, м’ясо запікати ще 40 хв до золотистого кольору
Крок 5
Тим часом приготувати кнедлі. Картоплю натерти на тертці, рідину віджати. У картоплю вбити яйце, посолити, з’єднати з борошном. Замісити круте тісто, сформувати круглі кульки. Варити кнедлі у киплячій підсоленій воді
бл. 10 хв.