Перейти до вмісту
Головна » Копчений ошийок з цибулею

Копчений ошийок з цибулею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Копчений ошийок з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 45 хвилин
    У 1 порції: 970 ккал, 36 г білків,
    89 г жирів, 9 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г копченого свинячого ошийка
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 4 горошини запашного перцю
    ❯ 6 горошин чорного перцю
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 2 ст. л. свинячого жиру або топленого вершкового масла
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1–2 ч. л. яблучного оцту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування копченого ошийку

    Крок 1

    Ошийок вимити, залити холодною водою, додати чебрець та прянощі, довести до кипіння та варити (без додавання солі) 1 год 30 хв. на слабкому вогні.

    Крок 2

    Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Нагріти на сковороді жир і, помішуючи, обсмажити на ньому цибулю до прозорості.

    Крок 3

    Цибулю присипати цукром і обсмажувати, помішуючи, поки цукор не почне карамелізуватися. Додати яблучний
    оцет, приправити сіллю та меленим чорним перцем і акуратно перемішати.

    Крок 4

    Ошийок нарізати скибочками та подати на стіл з карамелізованим цибулею. В якості гарніру запропонувати горохове, чечевичне, квасоляне або картопляне пюре.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Копчений ошийок з цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *