Рецепт “Коржики з кіноа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 14 г білків,
39 г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 склянка кіноа
❯ сіль
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
❯ по 1 ч. л. меленого імбиру та порошку каррі
❯ сік 1 лайма
❯ 2 яйця
❯ 1/2 склянки борошна
❯ рослинна олія
❯ 300 г гливи
❯ 1/2 качана пекінської капусти
❯ 100 мл кокосового молока
Покроковий процес приготування коржиків з кіноа
Крок 1
Крупу промити, висипати в каструлю та залити 2 склянками води. Довести воду до кипіння, посолити та варити крупу 10 хв. Воду злити, крупі дати охолонути
Крок 2
Часник очистити, потовкти та змішати з охолодженою крупою, спеціями, соком 1/2 лайма, яйцями та борошном. Сформувати з маси коржика та обсмажувати їх на олії спочатку з одного, потім з іншого сторони до рум’яної скоринки.
Крок 3
Гриби протерти вологою серветкою, нарізати та обсмажувати на розпеченій сковороді 6-8 хв, поки виділилася
рідина майже не випарується. Додати нарізану капусту, влити кокосове молоко і сік лайма. Посолити та трохи згасити. Подати з коржами.