Перейти до вмісту
Головна » Коржики з кіноа

Коржики з кіноа

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Коржики з кіноа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 14 г білків,
    39 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 склянка кіноа
    ❯ сіль
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
    ❯ по 1 ч. л. меленого імбиру та порошку каррі
    ❯ сік 1 лайма
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1/2 склянки борошна
    ❯ рослинна олія
    ❯ 300 г гливи
    ❯ 1/2 качана пекінської капусти
    ❯ 100 мл кокосового молока

    Покроковий процес приготування коржиків з кіноа

    Крок 1

    Крупу промити, висипати в каструлю та залити 2 склянками води. Довести воду до кипіння, посолити та варити крупу 10 хв. Воду злити, крупі дати охолонути

    Крок 2

    Часник очистити, потовкти та змішати з охолодженою крупою, спеціями, соком 1/2 лайма, яйцями та борошном. Сформувати з маси коржика та обсмажувати їх на олії спочатку з одного, потім з іншого сторони до рум’яної скоринки.

    Крок 3

    Гриби протерти вологою серветкою, нарізати та обсмажувати на розпеченій сковороді 6-8 хв, поки виділилася
    рідина майже не випарується. Додати нарізану капусту, влити кокосове молоко і сік лайма. Посолити та трохи згасити. Подати з коржами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Коржики з кіноа. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *