Рецепт “Котлетки із ягнятини з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 700 г ягнятини
❯ 1 цибулина
❯ 1/2 пучка кінзи
❯ 5 гілочок чебрецю
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 1 ч. л. рас-ель-ханута
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 50 г панірувальних сухарів
❯ 125 г натурального йогурту
❯ 100 г фети
❯ 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування котлетокіз ягнятини
Крок 1
Цибулину очистити та нарізати четвертинками. Кінзу та чебрець промити та обсушити. М’ясо пропустити через м’ясорубку із цибулею та зеленню. Додати прянощі, сіль та перець на смак. Вологими руками сформувати з маси круглі котлетки та густо обваляти їх у панірувальних сухарях. Помістити в холодильник.
Крок 2
Цедру лимона тонко натерти, сік віджати. Фету розім’яти з йогуртом, додати цедру та 1 ч. л. соку лимона, посолити та поперчити
Крок 3
На сковороді на гарячій олії обсмажувати котлетки на сильному вогні 5 хв, часто перевертаючи. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сковороду кришкою та готувати котлетки 10 хв. Готові котлетки подати гарячими. Соус сервірувати в окремому посуді.