Перейти до вмісту
Головна » Котлетки із ягнятини з соусом

Котлетки із ягнятини з соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлетки із ягнятини з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 700 г ягнятини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1/2 пучка кінзи
    ❯ 5 гілочок чебрецю
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1 ч. л. рас-ель-ханута
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 50 г панірувальних сухарів
    ❯ 125 г натурального йогурту
    ❯ 100 г фети
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування котлетокіз ягнятини

    Крок 1

    Цибулину очистити та нарізати четвертинками. Кінзу та чебрець промити та обсушити. М’ясо пропустити через м’ясорубку із цибулею та зеленню. Додати прянощі, сіль та перець на смак. Вологими руками сформувати з маси круглі котлетки та густо обваляти їх у панірувальних сухарях. Помістити в холодильник.

    Крок 2

    Цедру лимона тонко натерти, сік віджати. Фету розім’яти з йогуртом, додати цедру та 1 ч. л. соку лимона, посолити та поперчити

    Крок 3

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати котлетки на сильному вогні 5 хв, часто перевертаючи. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сковороду кришкою та готувати котлетки 10 хв. Готові котлетки подати гарячими. Соус сервірувати в окремому посуді.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлетки із ягнятини з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *