Перейти до вмісту
Головна » Котлети картопляні із зеленою цибулею

Котлети картопляні із зеленою цибулею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлети картопляні із зеленою цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г картоплі
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 100 г вершків
    ❯ 4 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана зелень кропу (за бажанням)

    Покроковий процес приготування котлет картопляних

    Крок 1

    У каструлі довести до кипіння достатня кількість води, додати сіль. Закласти в киплячу воду очищену картоплю та відварити до готовності. В окремій посуд нагріти вершки.

    Крок 2

    З відвареної картоплі воду злити. Вливаючи гарячі вершки, пюрувати картоплю і дати йому трохи охолонути, вбити 1 яйце, додати борошно і перемішати. Пюре посолити та поперчити до смаку. Цибулю очистити, промити, перебрати, обсушити, посікти та підмішати в пюре.

    Крок 3

    З картопляної маси сформувати котлети. Яйце, що залишилося розбовтати і вмочити в нього вироби, обваляти їх у панірувальних сухарях і поставити в холодильник на 10-15 хв. Котлети обсмажувати на гарячій рослинній олії до
    золотистого кольору з обох боків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети картопляні із зеленою цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *