Перейти до вмісту
Головна » Котлети по-німецьки

Котлети по-німецьки

    Котлети по-німецьки

    Рецепт “Котлети по-німецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Фарш (яловичина-свинина) 1 кг
    – Цибуля 250 гр
    – Яйця 1-2 шт
    – Молоко 100 мл
    – Гірчиця (середньої гостроти) _1 ст.
    – Хліб 125 гр
    – Вершкове масло 50 гр
    – Часник 1 зубок
    – Петрушка
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Сіль

    Покроковий процес приготування котлет по-німецьки
    Котлети по-німецьки1

    Крок 1

    Замочуємо хліб у молоці чи воді. Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Змащуємо сковороду вершковим маслом і відправляємо в неї цибулю та часник. Злегка обсмажуємо на середньому вогні.

    Котлети по-німецьки2

    Крок 2

    Дуже дрібно нарізаємо петрушку та відправляємо в цибулю. Додаємо 1 ст. гірчиці, 1 ч.л. чорного перцю та перемішуємо.

    Котлети по-німецьки3

    Крок 3

    У фарш додаємо обсмажену цибулю, 2 яйця, хліб та 1 с.л. солі. Добре вимішуємо та відбиваємо фарш 10-15 хвилин.

    Котлети по-німецьки4

    Крок 4

    Змочуємо руки, робимо котлети та складаємо на папірус. Згори змащуємо котлети вершковим маслом. Відправляємо в духовку за 180-200 градусів на 30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети по-німецьки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *