Рецепт “Котлети по-німецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Фарш (яловичина-свинина) 1 кг
– Цибуля 250 гр
– Яйця 1-2 шт
– Молоко 100 мл
– Гірчиця (середньої гостроти) _1 ст.
– Хліб 125 гр
– Вершкове масло 50 гр
– Часник 1 зубок
– Петрушка
– Чорний перець 1 ч. л.
– Сіль
Покроковий процес приготування котлет по-німецьки
Крок 1
Замочуємо хліб у молоці чи воді. Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Змащуємо сковороду вершковим маслом і відправляємо в неї цибулю та часник. Злегка обсмажуємо на середньому вогні.
Крок 2
Дуже дрібно нарізаємо петрушку та відправляємо в цибулю. Додаємо 1 ст. гірчиці, 1 ч.л. чорного перцю та перемішуємо.
Крок 3
У фарш додаємо обсмажену цибулю, 2 яйця, хліб та 1 с.л. солі. Добре вимішуємо та відбиваємо фарш 10-15 хвилин.
Крок 4
Змочуємо руки, робимо котлети та складаємо на папірус. Згори змащуємо котлети вершковим маслом. Відправляємо в духовку за 180-200 градусів на 30 хвилин.