Перейти до вмісту
Головна » Котлети у пікантному соусі

Котлети у пікантному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети у пікантному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 25 г білків,
    33 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г рубаного курячого філе
    ❯ 150 г рубаної свинини
    ❯ 2 ч. л. крохмалю
    ❯ 1 яйце
    ❯ мелений перець чилі
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для соусу:
    ❯ 1 шматочок імбиру (близько 3 см)
    ❯ сушений часник
    ❯ 2–3 ч. л. коричневого цукру
    ❯ сік 3 апельсинів
    ❯ 4 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. соусу чилі
    ❯ 1/2 ч. л. крохмалю

    Покроковий процес приготування котлет у соусі

    Крок 1

    Часник очистити та подрібнити. Вирубане куряче філе змішати зі свининою. Додати крохмаль, яйце та часник. Приправити сіллю, меленим чорним перцем і чилі до смаку, добре перемішати та залишити на 1 год. Сформувати з маси невеликі котлетки та обсмажити їх на гарячому рослинному олії.

    Крок 2

    Для соусу імбир очистити, нарізати скибочками. У невеликій каструлі присипати імбир цукром та щіпкою сушеного часнику, влити сік апельсинів, довести до кипіння та варити 5 хв на сильному вогні. Загустити соус крохмалем, розведеним невеликою кількістю води. Підмішати соус чилі та соєвий. Посолити. Котлетки викласти на блюдо, полити соусом та подати на стіл

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети у пікантному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *