Перейти до вмісту
Головна » Котлети з пекінкою

Котлети з пекінкою

    Котлети з пекінкою

    «Діаменю» рецепт “Котлети з пекінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    154 ккал

    Інгредієнти

    – 1 куряча грудка
    – 0,5 кг яловичини
    – 200 г пекінської капусти
    – 1 цибулина
    – оливкова олія для смаження
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування тотлет з пекінкою

    Крок 1

    М’ясо (яловичина, куряча грудка), пекінську капусту та цибулину пропускаю через м’ясорубку. Додаю сіль та перець на смак. Можна використовувати й інші прянощі. Все добре перемішую.

    Крок 2

    Руками формую котлетки. На сковороду наливаю оливкову олію та обсмажую котлети з двох сторін під кришкою. Близько 10-15 хвилин з кожного боку. Котлети виходять дуже смачні, ароматні та соковиті

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з пекінкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *