Перейти до вмісту
Головна » Ковбаски запечені з пивом та гірчицею

Ковбаски запечені з пивом та гірчицею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ковбаски запечені з пивом та гірчицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 770 ккал, 30 г білків,
    52 г жирів, 38 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г ковбасок для смаження
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 30 мл темного пива
    ❯ 2 ст. л. гірчиці
    ❯ 2 зубчики часнику

    Покроковий процес приготування ковбаски з пивом та гірчицею

    Крок 1

    Ковбаски згорнути у вигляді спіралі та зафіксувати дерев’яними шпажками.

    Крок 2

    У глибокій сковороді з товстим дном нагріти олію і порційно обсмажувати на ньому ковбаски з обох сторін до золотаво-коричневого кольору

    Крок 3

    Нагріти духовку до 190 °. Часник очистити та подрібнити. Пиво змішати з часником та гірчицею.

    Крок 4

    Ковбаски викласти в жароміцну форму і полити сумішшю, що вийшла. Запікати в духовці прибл. 20 хв. Добре подати з картопляним пюре, свіжим хлібом та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски запечені з пивом та гірчицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *