Рецепт “Ковбаски запечені з пивом та гірчицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 770 ккал, 30 г білків,
52 г жирів, 38 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г ковбасок для смаження
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 30 мл темного пива
❯ 2 ст. л. гірчиці
❯ 2 зубчики часнику
Покроковий процес приготування ковбаски з пивом та гірчицею
Крок 1
Ковбаски згорнути у вигляді спіралі та зафіксувати дерев’яними шпажками.
Крок 2
У глибокій сковороді з товстим дном нагріти олію і порційно обсмажувати на ньому ковбаски з обох сторін до золотаво-коричневого кольору
Крок 3
Нагріти духовку до 190 °. Часник очистити та подрібнити. Пиво змішати з часником та гірчицею.
Крок 4
Ковбаски викласти в жароміцну форму і полити сумішшю, що вийшла. Запікати в духовці прибл. 20 хв. Добре подати з картопляним пюре, свіжим хлібом та зеленню.