Рецепт “Ковбаски запечені з яблуками та цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 540 ккал, 15 г білків,
31 г жирів, 46 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 червоні цибулини
❯ 4 яблука вимити
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 150 мл сидру
❯ 100 мл м’ясного бульйону.
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. коричневого цукру
❯ 2 ст. л. сушеного чебрецю
Покроковий процес приготування запечених ковбасок
Крок 1
Цибулини очистити, нарізати півкільцями. Яблука вимити та, видаливши серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 2
Нагріти на сковороді вершкове масло та обсмажувати на ньому цибулю 2 хв, помішуючи. Додати яблука та обсмажувати ще 2 хв. Влити 150 мл сидру та 100 мл м’ясного бульйону. Приправити солі та меленим чорним перцем на смак, посипати 1 стіл. ложкою коричневого цукру та готувати 3–5 хв на середньому вогні.
Крок 3
Нагріти духовку до 180 °. 8 ковбасок для смаження викласти на змащене жиром деко і запікати в духовці 15 хв. Викласти на ковбаски цибулю з яблуками, тушковані в сидрі. Посипати 2 стол. ложками сушеного чебрецю
та 1 стіл. ложкою коричневого цукру, помістити в духовку та запікати 25–30 хв, збільшивши температуру до 190°.