Перейти до вмісту
Головна » Крем-суп із пастернаку

Крем-суп із пастернаку

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крем-суп із пастернаку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г кореневого пастернаку
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 12 тонких скибочок сала з Колонати
    ❯ 6 гуртків гострої чорізо
    ❯ 50 г тертого сиру
    ❯ кілька стебел зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування крем-супа із пастернаку

    Крок 1

    Пастернак очистити, вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. У каструлі з товстим дном залити
    пастернак молоком і долити холодною водою до краю посуду.

    Крок 2

    Пастернак трохи посолити, довести до кипіння і варити. під кришкою на повільному вогні 45 хв. Надлишок рідини злити в окрему ємність і зберегти: вона може стати в нагоді, щоб зробити крем-суп рідкішим

    Крок 3

    В окремому посуді довести до кипіння вершки та зняти з вогню. Відварений пастернак пюрувати за допомогою занурювального блендера, додавши вершкове масло та вливаючи порціями гарячі вершки. Пюре посолити та поперчити до смаку та до подачі на стіл зберегти гарячим.

    Крок 4

    Сало нарізати довгими смужками та обсмажувати на гарячій сковороді на середньому вогні 5 хв: скибочки повинні добре підрум’янитися. Смажене сало перекласти в інший посуд.

    Крок 5

    На жирі з-під сала обсмажувати кружки чоризо до хрускоту. Обсмажену чорізо перекласти в інший посуд, злегка
    остудити та поламати. Жир з-під сала та чоризо зберегти.

    Крок 6

    Стебла зеленої цибулі промити, обсушити та нарізати дрібними кільцями. Готовий крем-суп розлити за порційними тарілками. У кожну порцію покласти трохи обсмаженого сала та чоризо, влити жир з-під сала. Посипати суп
    тертим сиром. Подати крем-суп гарячим, посипавши нарізаною зеленою цибулею. До супу подати грінки із білого хліба. За бажанням доповнити страву рубаною зеленню петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-суп із пастернаку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *