Перейти до вмісту
Головна » Кріпінети з птиці в беконі

Кріпінети з птиці в беконі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кріпінети з птиці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 курячі стегна (без шкіри та кістки)
    ❯ 8 тонких скибочок бекону
    ❯ 200 г рубаної курячої грудки
    ❯ 25 г сушених грибів
    ❯ 200 г шпинату
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 1 велика цибулина шалота
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ оливкова олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кріпінет

    Крок 1

    Приготувати начинку. Гриби замочити у холодній воді на 30 хв, промити на ситі та дати воді стекти. Шпинат промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. Часник очистити.

    Крок 2

    Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на 3 ст. л. оливкової олії до прозорості. Додати гриби, посолити, поперчити та готувати 3 хв.

    Крок 3

    Влити вино і готувати, поки рідина повністю не випарується. Покласти шпинат та часник і готувати, перемішуючи, 1хв. Сковороду зняти вогню і дати масі охолонути. Охолола масу перемішати з рубаною куриною грудкою, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Стегна натерти сіллю і перцем, викласти на робочу поверхню внутрішньою стороною нагору. Покласти по центру стегон начинку, відступивши з довгих країв по 2-3 см. з начинкою згорнути в рулетики, обернути кожну скибочкою бекону та зафіксувати кулінарною ниткою.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 120 °. Викласти вироби у змащену олією форму для запікання та готувати 40 хв.

    Крок 6

    На сковороді нагріти 2 ст. л. рослинної олії та обсмажувати запечені крепінети на повільному вогні до золотистого кольору. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кріпінети з птиці в беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *