Перейти до вмісту
Головна » Кукурудза гриль із солодко-гострим маслом

Кукурудза гриль із солодко-гострим маслом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кукурудза гриль із солодко-гострим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 8 качанів кукурудзи
    ❯ 8 тонких скибочок бекону
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ великий шматочок імбиру
    ❯ 1/2 ч. л. запашного перцю
    ❯ 1 ч. л. листочків чебрецю
    ❯ 1/4 ч. л. тертого мускатного горіха
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 2 лимони

    Покроковий процес приготування кукурудзи гриль

    Крок 1

    Цибулину та імбир очистити, цибулину дуже дрібно посікти, імбир натерти на терці. Гострий перець вимити, видалити плодоніжку, м’якуш дрібно посікти.

    Крок 2

    Часник очистити та потовкти у ступці. Олію розм’якшити при кімнатній температурі та збити в пишну масу, додаючи порціями мускатний горіх, запашний перець, цибуля, імбир, часник, гострий перець та кленовий сироп. Олію посолити на смак.

    Крок 3

    Сформувати з олійної маси 8 кульок чи ковбасок однакового розміру. Вироби загорнути у харчову плівку та помістити в морозильну камеру до затвердіння.

    Крок 4

    Гриль нагріти. Початки кукурудзи варити в киплячій підсоленій воді 5 хв. Воду злити, качани обсушити, загорнути кожну в скибочку бекону та обсмажувати на гарячому грилі 10 хв, часто перевертаючи. Бекон видалити.

    Крок 5

    Готові качани нарізати половинками. Подати гарячими, виклавши на них шматочки солодко-гострого вершкового масла. Лимони нарізати часточками та подати до кукурудзи в окремому посуді.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кукурудза гриль із солодко-гострим маслом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *