Рецепт “Кукурудза гриль із солодко-гострим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
8 ПОРЦІЙ, 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 8 качанів кукурудзи
❯ 8 тонких скибочок бекону
❯ 250 г вершкового масла
❯ великий шматочок імбиру
❯ 1/2 ч. л. запашного перцю
❯ 1 ч. л. листочків чебрецю
❯ 1/4 ч. л. тертого мускатного горіха
❯ 3 зубки часнику
❯ 2 цибулини
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 ст. л. кленового сиропу
❯ 2 лимони
Покроковий процес приготування кукурудзи гриль
Крок 1
Цибулину та імбир очистити, цибулину дуже дрібно посікти, імбир натерти на терці. Гострий перець вимити, видалити плодоніжку, м’якуш дрібно посікти.
Крок 2
Часник очистити та потовкти у ступці. Олію розм’якшити при кімнатній температурі та збити в пишну масу, додаючи порціями мускатний горіх, запашний перець, цибуля, імбир, часник, гострий перець та кленовий сироп. Олію посолити на смак.
Крок 3
Сформувати з олійної маси 8 кульок чи ковбасок однакового розміру. Вироби загорнути у харчову плівку та помістити в морозильну камеру до затвердіння.
Крок 4
Гриль нагріти. Початки кукурудзи варити в киплячій підсоленій воді 5 хв. Воду злити, качани обсушити, загорнути кожну в скибочку бекону та обсмажувати на гарячому грилі 10 хв, часто перевертаючи. Бекон видалити.
Крок 5
Готові качани нарізати половинками. Подати гарячими, виклавши на них шматочки солодко-гострого вершкового масла. Лимони нарізати часточками та подати до кукурудзи в окремому посуді.