Перейти до вмісту
Головна » Кукурудзяні млинці з цукіні

Кукурудзяні млинці з цукіні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кукурудзяні млинці з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ зерна з 4 варених качанів кукурудзи
    ❯ 1 великий цукіні
    ❯ 180 г борошна
    ❯ 1 ч. л. сухих дріжджів
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для подачі:
    ❯ жирна сметана або натуральний йогурт
    ❯ листова зелень
    ❯ свіжі овочі

    Покроковий процес приготування кукурудзяних млинців

    Крок 1

    З варених качанів зрізати зерна, третину зерен відкласти, інше пюрувати.

    Крок 2

    Цукіні вимити, обсушити та натерти на великій тертці. Всю кукурудзу і цукіні змішати в глибокій миску.

    Крок 3

    Молоко трохи нагріти. Борошно просіяти із сіллю та перемішати з дріжджами та цукром, додати щіпку перцю.

    Крок 4

    Вливаючи в борошняну суміш тонкою цівкою молоко, добре перемішати. Вбити яйця, додати 3-4 ст. л. рослинної олії та повторно вимісити.

    Крок 5

    Вливаючи в борошняну суміш тонкою цівкою молоко, добре перемішати. Вбити яйця, додати 3-4 ст. л. рослинної олії та повторно вимісити.

    Крок 6

    На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії. Залежно від консистенції тіста руками або столовою ложкою відсаджувати в гарячу олію невеликі порції тіста та обсмажувати до золотистого кольору з обох боків.

    Крок 7

    Готові млинці подати гарячими з йогуртом чи сметаною.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кукурудзяні млинці з цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *