Рецепт “Кукурудзяні млинці з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ зерна з 4 варених качанів кукурудзи
❯ 1 великий цукіні
❯ 180 г борошна
❯ 1 ч. л. сухих дріжджів
❯ 250 мл молока
❯ 2 яйця
❯ 1 ч. л. цукру
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Для подачі:
❯ жирна сметана або натуральний йогурт
❯ листова зелень
❯ свіжі овочі
Покроковий процес приготування кукурудзяних млинців
Крок 1
З варених качанів зрізати зерна, третину зерен відкласти, інше пюрувати.
Крок 2
Цукіні вимити, обсушити та натерти на великій тертці. Всю кукурудзу і цукіні змішати в глибокій миску.
Крок 3
Молоко трохи нагріти. Борошно просіяти із сіллю та перемішати з дріжджами та цукром, додати щіпку перцю.
Крок 4
Вливаючи в борошняну суміш тонкою цівкою молоко, добре перемішати. Вбити яйця, додати 3-4 ст. л. рослинної олії та повторно вимісити.
Крок 5
Вливаючи в борошняну суміш тонкою цівкою молоко, добре перемішати. Вбити яйця, додати 3-4 ст. л. рослинної олії та повторно вимісити.
Крок 6
На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії. Залежно від консистенції тіста руками або столовою ложкою відсаджувати в гарячу олію невеликі порції тіста та обсмажувати до золотистого кольору з обох боків.
Крок 7
Готові млинці подати гарячими з йогуртом чи сметаною.