Перейти до вмісту
Головна » Курка у банці

Курка у банці

    Курка у банці

    «Діаменю» рецепт “Курка у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    183 ккал

    Інгредієнти

    – Тушка курки (1,5-2 кг)
    – 2 помідори
    – 1 цибулина
    – 1 стручок солодкого перцю
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування курки у банці

    Крок 1

    Курку розрізаю на порційні шматки, складаю в 3-літрову банку шарами: м’ясо, сіль, прянощі, цибулю, нарізану півкільцями, помідори – кружальцями, перець – смужками.

    Крок 2

    Чергую шари, доки банку не заповниться, накриваю металевою кришкою (без гумки) або фольгою.

    Крок 3

    Ставлю в холодну духовку на решітку або деко, тушу при 260 градусах 1,5 години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка у банці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *