«Діаменю» рецепт “Курка у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
183 ккал
Інгредієнти
– Тушка курки (1,5-2 кг)
– 2 помідори
– 1 цибулина
– 1 стручок солодкого перцю
– сіль, прянощі – на смак
Покрокове приготування курки у банці
Крок 1
Курку розрізаю на порційні шматки, складаю в 3-літрову банку шарами: м’ясо, сіль, прянощі, цибулю, нарізану півкільцями, помідори – кружальцями, перець – смужками.
Крок 2
Чергую шари, доки банку не заповниться, накриваю металевою кришкою (без гумки) або фольгою.
Крок 3
Ставлю в холодну духовку на решітку або деко, тушу при 260 градусах 1,5 години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!