Рецепт “Курка з грибами в сметані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряча грудка 1 кг
– Сметана жирна 500 грамів
– Печериці 500 грамів
– Цибуля 200 грамів
– Кінза 10 г
– Кріп 20 грамів
– Часник 3 зубчики
– Гострий перець пластівцями 1/2 чайної ложки
– Паприка 1 чайна ложка
– Мускатний горіх – третина
– Суміш перців або чорний перець
– Сіль
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування курки з грибами в сметані
Крок 1
Довільно нарізаємо грудку. У розігріту сковороду з олією відправляємо курку. М’ясо має добре підрум’янитися.
Крок 2
Нарізаємо цибулю та відправляємо в сковороду після м’яса. Перемішуємо. Коли цибуля стане м’яким, додаємо порізані гриби та перемішуємо. Дрібно нарізаємо зелень та часник.
Крок 3
Коли гриби приготуються, додаємо курку, 500 г жирної сметани і 150 мл. води. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль до смаку, спеції, зелень та часник. Добре перемішуємо. Готуємо близько п’яти хвилин на середньому вогні.