Перейти до вмісту
Головна » Курка з грибами в сметані

Курка з грибами в сметані

    Курка з грибами в сметані

    Рецепт “Курка з грибами в сметані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряча грудка 1 кг
    – Сметана жирна 500 грамів
    – Печериці 500 грамів
    – Цибуля 200 грамів
    – Кінза 10 г
    – Кріп 20 грамів
    – Часник 3 зубчики
    – Гострий перець пластівцями 1/2 чайної ложки
    – Паприка 1 чайна ложка
    – Мускатний горіх – третина
    – Суміш перців або чорний перець
    – Сіль
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування курки з грибами в сметані
    Курка з грибами в сметані1

    Крок 1

    Довільно нарізаємо грудку. У розігріту сковороду з олією відправляємо курку. М’ясо має добре підрум’янитися.

    Курка з грибами в сметані2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю та відправляємо в сковороду після м’яса. Перемішуємо. Коли цибуля стане м’яким, додаємо порізані гриби та перемішуємо. Дрібно нарізаємо зелень та часник.

    Курка з грибами в сметані3

    Крок 3

    Коли гриби приготуються, додаємо курку, 500 г жирної сметани і 150 мл. води. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль до смаку, спеції, зелень та часник. Добре перемішуємо. Готуємо близько п’яти хвилин на середньому вогні.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з грибами в сметані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *