Перейти до вмісту
Головна » Курочка у сухарях

Курочка у сухарях

    Курочка у сухарях

    «Діаменю» рецепт “Курочка у сухарях” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    – 0,6 кг курячого філе
    – 1 лимон
    – 2 яйця
    – по 2-2,5 ст. ядер волоських горіхів
    – панірувальних сухарів і лляного борошна
    – 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    – мелений чорний перець і сіль на смак
    – 1 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування курочки у сухарях

    Крок 1

    З лимона знімаю цедру, вичавлюю сік. Філе нарізаю порційними шматочками, збризкую соком, солю та перчу. Змішую подрібнені горіхи та цедру з паприкою та сухарями

    Крок 2

    Яйця збиваю із сіллю та перцем. Куряче м’ясо обвалюю спочатку в борошні, потім вмочую в яєчну суміш, а потім в горіхову.

    Крок 3

    Обсмажую на олії по 3 хвилини з кожної сторони до золотистої скоринки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курочка у сухарях. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *