«Діаменю» рецепт “Курочка у сухарях” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
198 ккал
Інгредієнти
– 0,6 кг курячого філе
– 1 лимон
– 2 яйця
– по 2-2,5 ст. ядер волоських горіхів
– панірувальних сухарів і лляного борошна
– 1 ч. л. меленої солодкої паприки
– мелений чорний перець і сіль на смак
– 1 ст. рослинної олії
Покрокове приготування курочки у сухарях
Крок 1
З лимона знімаю цедру, вичавлюю сік. Філе нарізаю порційними шматочками, збризкую соком, солю та перчу. Змішую подрібнені горіхи та цедру з паприкою та сухарями
Крок 2
Яйця збиваю із сіллю та перцем. Куряче м’ясо обвалюю спочатку в борошні, потім вмочую в яєчну суміш, а потім в горіхову.
Крок 3
Обсмажую на олії по 3 хвилини з кожної сторони до золотистої скоринки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!