Рецепт “Курячі грудки в густому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г курячої грудки без кісток
❯ 250 мл натурального йогурту
❯ 120 г кукурудзяних пластівців
❯ 2 ст. л. панірувальної маси панко
❯ 60 мл рафінованої рослинної олії
❯ 1 ч. л. каєнського перцю
❯ 1/2 ч. л. гранульованого часнику
❯ 1/2 ч. л. сушеної материнки
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування курячіх грудок в паніруванні
Крок 1
Курячі грудки розрізати навпіл по товщині, викласти у глибоку миску і залити йогуртом із сіллю та перцем. Накрити
миску харчовою плівкою та маринувати м’ясо в холодильнику 1 год.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Форму вистелити пергаментом.
Крок 3
Пластівці перемішати з панко, додати материнку, кайєнський перець і часник, посолити, поперчити та подрібнити. Мариноване м’ясо обваляти в отриманій суміші та викласти на деко. Збризкати м’ясо рослинною олією і запікати 20хв.
Панко – традиційна японська панірувальна суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої та повітряної сухарної крихти.