Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки в густому паніруванні

Курячі грудки в густому паніруванні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки в густому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г курячої грудки без кісток
    ❯ 250 мл натурального йогурту
    ❯ 120 г кукурудзяних пластівців
    ❯ 2 ст. л. панірувальної маси панко
    ❯ 60 мл рафінованої рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. каєнського перцю
    ❯ 1/2 ч. л. гранульованого часнику
    ❯ 1/2 ч. л. сушеної материнки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх грудок в паніруванні

    Крок 1

    Курячі грудки розрізати навпіл по товщині, викласти у глибоку миску і залити йогуртом із сіллю та перцем. Накрити
    миску харчовою плівкою та маринувати м’ясо в холодильнику 1 год.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Форму вистелити пергаментом.

    Крок 3

    Пластівці перемішати з панко, додати материнку, кайєнський перець і часник, посолити, поперчити та подрібнити. Мариноване м’ясо обваляти в отриманій суміші та викласти на деко. Збризкати м’ясо рослинною олією і запікати 20хв.

    Панко – традиційна японська панірувальна суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої та повітряної сухарної крихти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки в густому паніруванні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *