Перейти до вмісту
Головна » Курячі котлети

Курячі котлети

    Курячі котлети

    Рецепт “Курячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряче філе 1 кг
    – Цибуля 200 г
    – Батон 1/2
    – Молоко 200 мл
    – Часник 2 зуб.
    – Вершкове масло 20-25 г
    – Крохмаль 1 ст.л.
    – Кінза 15 г
    – Петрушка 15 г
    – Коріандр 1/2 ч.л.
    – Гострий перець 1 ч.л.
    – Чорний перець 1/2 ч.л.
    – Сіль
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування курячих котлет
    Курячі котлети1

    Крок 1

    В м’якуш батона наливаємо 150 мл. молока. У сковороду наливаємо олію та відправляємо у неї лук півкільцями. Коли цибуля карамелізується, додаємо нашаткований часник. Тепер додаємо вершкове масло та спеції. Тушимо 5 хвилин постійно помішуючи.

    Курячі котлети2

    Крок 2

    Прокручуємо в м’ясорубці м’ясо, зажарку та хліб. Дрібно шануємо зелень і додаємо у фарш. 50 мл. молока додаємо 1 ст.л. крохмалю, перемішуємо та відправляємо у фарш. Потім додаємо 1 ч.л.солі і ретельно перемішуємо. Фарш повинен вийти однорідним.

    Курячі котлети3

    Крок 3

    Наливаємо в сковороду масло і починаємо смажити котлети. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *