Рецепт “Курячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряче філе 1 кг
– Цибуля 200 г
– Батон 1/2
– Молоко 200 мл
– Часник 2 зуб.
– Вершкове масло 20-25 г
– Крохмаль 1 ст.л.
– Кінза 15 г
– Петрушка 15 г
– Коріандр 1/2 ч.л.
– Гострий перець 1 ч.л.
– Чорний перець 1/2 ч.л.
– Сіль
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування курячих котлет
Крок 1
В м’якуш батона наливаємо 150 мл. молока. У сковороду наливаємо олію та відправляємо у неї лук півкільцями. Коли цибуля карамелізується, додаємо нашаткований часник. Тепер додаємо вершкове масло та спеції. Тушимо 5 хвилин постійно помішуючи.
Крок 2
Прокручуємо в м’ясорубці м’ясо, зажарку та хліб. Дрібно шануємо зелень і додаємо у фарш. 50 мл. молока додаємо 1 ст.л. крохмалю, перемішуємо та відправляємо у фарш. Потім додаємо 1 ч.л.солі і ретельно перемішуємо. Фарш повинен вийти однорідним.
Крок 3
Наливаємо в сковороду масло і починаємо смажити котлети. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.