Перейти до вмісту
Головна » Курячі серця з грибами

Курячі серця з грибами

    Курячі серця з грибами

    «Діаменю» рецепт “Курячі серця з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    98 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г курячих сердець
    – 150 г грибів заморожених
    – цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 150 г сметани
    – сіль і перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування курячих сердець

    Крок 1

    Курячі серця розрізаю вздовж, видаляю згустки крові, зрізаю жир, ретельно мою. На середньому вогні розігріваю сковороду з олією.

    Крок 2

    Цибулю і часник очищаю, дрібно нарізаю та обсмажую протягом 5 хвилин, перемішуючи.

    Крок 3

    Додаю до сковороди серця. Обсмажую на середньому вогні 10-12 хвилин, перемішуючи.

    Крок 4

    Викладаю до сердець заморожені гриби та обсмажую все протягом 7 хвилин, перемішуючи. Додаю пів склянки води та сметану, солю, перчу та тушу ще 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі серця з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *