«Діаменю» рецепт “Курячі серця з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
98 ккал
Інгредієнти
– 350 г курячих сердець
– 150 г грибів заморожених
– цибулина
– 2 зубчики часнику
– 150 г сметани
– сіль і перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування курячих сердець
Крок 1
Курячі серця розрізаю вздовж, видаляю згустки крові, зрізаю жир, ретельно мою. На середньому вогні розігріваю сковороду з олією.
Крок 2
Цибулю і часник очищаю, дрібно нарізаю та обсмажую протягом 5 хвилин, перемішуючи.
Крок 3
Додаю до сковороди серця. Обсмажую на середньому вогні 10-12 хвилин, перемішуючи.
Крок 4
Викладаю до сердець заморожені гриби та обсмажую все протягом 7 хвилин, перемішуючи. Додаю пів склянки води та сметану, солю, перчу та тушу ще 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!