«Діаменю» рецепт “Курячі серця з перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
185 ккал
Інгредієнти
– 800 г курячих сердець
– 1 червоний солодкий перець
– 1 жовтий солодкий перець
– 1 перець чилі
– 1 цибулина
– 2 зубчики часнику
– шматочок імбиру
– 2 ст. оливкової олії
– 2 ст. соєвого соусу
– сіль та мелений чорний перець – на смак
Покрокове приготування курячих сердець
Крок 1
У сердечок видаляю гору з судинами та зайвий жир. Воду доводжу до кипіння, опускаю серця і варю 20 хвилин. Воду зливаю. Розрізаю кожне серце на дві частини.
Крок 2
Перець усіх видів очищаю від серцевини та нарізаю тонкою соломкою. Цибулину нарізаю тонкими кільцями.
Імбир та часник очищаю та подрібнюю ножем. У сковороді розігріваю оливкову олію, обсмажую імбир та часник протягом 30 секунд.
Крок 3
Додаю перець чилі та солодкий перець, смажу ще 2 хвилини. Додаю серця та обсмажую все
близько п’яти хвилин. Солю, перчу та додаю соус
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!