Перейти до вмісту
Головна » Курячі серця з перцем

Курячі серця з перцем

    Курячі серця з перцем

    «Діаменю» рецепт “Курячі серця з перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    185 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г курячих сердець
    – 1 червоний солодкий перець
    – 1 жовтий солодкий перець
    – 1 перець чилі
    – 1 цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – шматочок імбиру
    – 2 ст. оливкової олії
    – 2 ст. соєвого соусу
    – сіль та мелений чорний перець – на смак

    Покрокове приготування курячих сердець

    Крок 1

    У сердечок видаляю гору з судинами та зайвий жир. Воду доводжу до кипіння, опускаю серця і варю 20 хвилин. Воду зливаю. Розрізаю кожне серце на дві частини.

    Крок 2

    Перець усіх видів очищаю від серцевини та нарізаю тонкою соломкою. Цибулину нарізаю тонкими кільцями.
    Імбир та часник очищаю та подрібнюю ножем. У сковороді розігріваю оливкову олію, обсмажую імбир та часник протягом 30 секунд.

    Крок 3

    Додаю перець чилі та солодкий перець, смажу ще 2 хвилини. Додаю серця та обсмажую все
    близько п’яти хвилин. Солю, перчу та додаю соус

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі серця з перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *